dg beemster-oosthuizen > kerkdiensten

Diensten

Wij kerken 1 keer per maand. Voor de actuele data zie de pagina Agenda
Inlichtingen: Corrie Laros: 0227-570596 email: corrielaros@hotmail.com

Eenmaal per maand op de zondagochtend kunt u onze meer traditionele Doopsgezind-vrijzinnige kerkdienst bezoeken. Aanvang van de viering in de ochtend is 09.45 uur. Naderhand drinken we samen koffie of thee.

Datum Aanvang Dienst Waar Voorganger Bijzonderheden
23-12 19:30 Kerkdienst Vermaning C. Laros Feestelijke kerstzang met en voor allen, afgewisseld met koormuziek en teksten. De kerstboom staat uitnodigend klaar en de kerk is met zorg versierd. Alles ademt een verwachtingsvol ‘welkom’. Komt allen tezamen! *M.m.v. Zanggroep Samen uit (Spierdijk) o.l.v. Margreth Koning dirigent, en muzikale begeleiding Dieuw Schuijtemaker. Voorganger Corrie Laros. koffie / thee staan klaar vanaf 19.15 u
25-12 09:45 Kerkdienst Vermaning C. Laros Kerst is een gastvrij welkomstfeest: feest van de geboorte van een kind dat een boodschap brengt van liefde, vrede en recht. Drie kaarsen die langzaam uitdoven, totdat…. Een kerstverhaal, viool muziek van Lea. Kerstfeest willen we graag samen vieren, u bent dan ook van harte welkom om het met ons mee te vieren.   Na afloop een ongedwongen samenzijn rond de koffietafel.
13-01 09:45 Kerkdienst Vermaning C. Laros
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Beemster-Oosthuizen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl